Eric Corton geeft feest voor followers op Twitter

Eindelijk krijg je iets terug voor al dat gefollow, geretweet en gereply: omdat Eric Corton meer dan 10.000 followers heeft, geeft hij een 3VOOR12-Twitterfeest. Niet op Twitter, maar in het echie. Wil je ook komen? Simpel: follow Eric op Twitter en mail daarna je naam en je Twitternaam naar [email protected]. En dan mag je nog iemand meenemen ook. Zo simpel is het.

Het feest zal op 23 november plaatsvinden in Luxor Live te Arnhem. De avond, die tot 1.00 uur duurt, wordt muzikaal opgeleukt door optredens van Krach, De Staat en Triggerfinger.

Eric Corton is de sympathieke man van 3VOOR12RADIO, hij is de stationsstem van 3FM en bovendien de man die elk jaar op pad gaat voor de reportages in Serious Request. Over dat laatste, geld voor ontwikkelingssamenwerking en zijn boek Wilde Wereld vertelde hij onlangs bij Pauw en Witteman:

Lees ook:Eric Corton stopt met 3VOOR12RADIO
Lees ook:Opwarmweek voor Lowlands bij 3VOOR12
Lees ook:Eric Corton gaat het rustiger aan doen
Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:Eric Corton zoekt extra ogen en oren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>