3FM zoekt de beste plaat van het afgelopen decennium

De meeste themaweken van 3FM bestaan uit een week lang platen draaien uit één periode en als afsluiting een Top 100, maar de eerstkomende themaweek is direct een heel lange lijst te horen. 3FM viert het einde van het eerste decennium van de 21ste eeuw met de ’3FM Zeroes Top 1000′. Een week lang zijn de beste platen uit 2000 tot en met 2009 te horen. Hits van Coldplay, Muse, The Killers, Mika, Snow Patrol, U2, Amy Winehouse en Kings of Leon gooien ongetwijfeld hoge ogen, maar welke is favoriet bij de luisteraar?

Op die vraag moet ik je het antwoord nog even schuldig blijven, want de luisteraars van 3FM kunnen daarvoor stemmen. Het samenstellen van de lijst met de duizend beste songs van het afgelopen decennium kan door te stemmen op 3FM.nl. De online stembus sluit vrijdag 22 januari om 12:00 uur.

De ’3FM Zeroes Top 1000′ is te horen van 23 tot en met 29 januari 2010. In het weekend tellen de dj’s af tussen 07:00 en 18:00 uur. Vanaf maandag 25 januari zendt 3FM de Zeroes Top 1000 uit tussen 09:00 uur en 22:00. De beste plaat van het afgelopen decennium, de nummer 1 van de Zeroes Top 1000, is op vrijdag 29 januari te horen vlak voor 18:00 uur.

Lees ook:Zeroes Top 1000 van start op 3FM
Lees ook:3FM een week lang in het teken van ’00s Request’
Lees ook:Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend
Lees ook:3FM komt terug met de Zeroes Request
Lees ook:‘Sex on Fire’ nummer 1 in Zeroes Request Top 100

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “3FM zoekt de beste plaat van het afgelopen decennium

    1. Jorn

      Dacht je dat? Ooit van persberichten gehoord? Die ontvang ik ook!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>