Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend

Nu het eerste decennium van deze eeuw zijn finale ingaat, mag de 3FM-luisteraar zijn muzikale helden kiezen. De popzender draait van vrijdag 13 februari tot vrijdag 20 februari 2009 de beste platen van 2000 tot nu, gekozen door de 3FM dj’s en luisteraars. Hoogtepunt van de week wordt de ’00s Request Top 100′ die op de laatste dag van de themaweek uitgezonden wordt met daarin de honderd populairste platen van deze eeuw (volgens de luisteraars). Het stemmen voor de week met Zeroes Request kan nu op de site van 3FM.


Vrijdag 20 februari tussen 10:00 en 18:00 uur komen de favoriete Zeroes platen van de 3FM-luisteraar voorbij in de ’00s Request Top 100′. Stemmen voor die top honderd kan nog tot de dag ervoor; donderdag 19 februari 12:00 uur. Via deze pagina op 3FM.nl kun je maximaal vijf favoriete platen kiezen. Na je keuze mag je nog aangeven wat je motivatie voor die platen is.

In november 2008 schreef 3FM een prijsvraag uit om een naam voor deze muziekweek te bedenken. Vorige maand werd bij Giel Beelen de winnaar van deze prijsvraag bekend gemaakt en dus ook de naam die uiteindelijk ‘Zeroes Request’ is geworden.

Zie ook:
- ‘3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw

Meer 3FM:
- Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM
- Beelden van de laatste uitzending Edwin Diergaarde
- Daniël Lippens naar 3FM

Lees ook:’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw
Lees ook:3FM komt terug met de Zeroes Request
Lees ook:3FM een week lang in het teken van ’00s Request’
Lees ook:Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request
Lees ook:Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>