Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?

Gerard Ekdom, Giel Beelen en Annemieke Schollaardt mochten donderdagavond na zes dagen niet eten ein-de-lijk het Glazen Huis uit. Het is begrijpelijk dat zij, met een recordopbrengst van 7,1 miljoen euro voor 3FM Serious Request, dit jaar niet meer aan het werk hoeven. Maar wat is er dan de resterende zes dagen van 2009 op 3FM te horen?

Gedurende Serious Request zijn er duizenden plaatjes aangevraagd voor geld. De dj’s in het Glazen Huis hebben lang niet alle verzoekjes kunnen draaien. En daarom is tot en met Oudjaarsdag ‘Top Serious Request’ met de meest aangevraagde platen in de afgelopen zes dagen.

Zo blijft 3FM nog even in de Serious Request-sferen.

De Top Serious Request van 2009 bevat in totaal 2.250 liedjes. De lijst is tot donderdag 31 december 18:00 uur te horen. Even voor zes uur wordt de nummer 1 gedraaid en dat Ryan Shaw met ‘It Gets Better’ (YouTube). De volledige Top Serious Request is hier te bekijken.

ZIE OOK OVER GLAZEN HUIS:
- Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
- Nederlandse regering schenkt 3 miljoen aan Serious Request
- Bikini meisjes wassen ramen van Glazen Huis (filmpje)
- Glazen Huis krijgt een tweede brievenbus

Lees ook:Top Serious Request opnieuw meer beluisterd
Lees ook:Recordopbrengst voor Serious Request 2014
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?

 1. Valpa

  Altijd zo’n zwart gat na Serious Request. Altijd zo jammer dat het is afgelopen. En die Top SR stelt echt niets voor. Allemaal derderangs DJ’s waar niemand op zit te wachten. Is jammer voor 3FM, want op deze manier halen ze de extra luisterpercentages van SR van deze maand weer naar beneden.

    /   Reply  / 
 2. Michiel

  En bedankt.

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Ik wilde al reageren: ik weet dat Michiel Veenstra elke ochtend van 06:00 tot 09:00 uur de Top Serious Request presenteert. Maar nu weet je hoe er over je gedacht wordt door sommigen… :S

     /   Reply  / 
   1. Valpa

    Sorry voor m’n iets te snelle reactie. Van sommigen wist ik niet dat ze ook meewerkten aan de Top Serious Request. Moet toch toegeven dat ik Michiel Veenstra altijd een leuke afwisseling vind op de ochtend van Giel ;) Ach ik vind t gewoon altijd enorm jammer als Serious Request is afgelopen!

      /   Reply  / 
 3. evert

  het is een ‘gewone’dj programmering hoor! michiel veenstra, bart arens, paul rabbering, coen swijnenberg en domien verschuren overdag, dus niets mis mee

    /   Reply  / 
 4. RED

  Derde rangs DJ’s wil ik ze absoluut niet noemen!!! ga jij maar eens radio maken, dat is niet makkelijk! ik werk zelf ook in de evenemententechniek dus ik weet er wel een beetje wat vanaf. Wel vind ik jammer dat we naar serious request een mail hebben gestuurd met een idee voor een actie. hier hebben we totaal geeeeeen(!!!) reactie op gehad, toch wel jammer. met onze actie zouden we tussen de 1000 en 2500 euro hebben opgehaald. erg jammer.

    /   Reply  / 
 5. bianca

  Wat gebeurde er op het plein net voordat de DJs het huis uitgingen. Gerard en Annemieke schrokken heel erg van iets? Vervolgens werd er niets over gezegd, wel zijn er fot’d gemaakt door een fotgraaf..wat was dat? weet iemand het?

    /   Reply  / 
  1. Kees

   Een spandoek vloog in de hens. Voor een foto kun je op mijn naam klikken.

     /   Reply  / 
 6. bianca

  @dank voor de melding kan ik ook weer slapen :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>