Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3

Zes hele dagen van 24 uur verder is moment bijna daar: de dj’s Gerard Ekdom, Giel Beelen en Annemieke Schollaardt worden bevrijd uit het Glazen Huis in Groningen. Na 144 uren live radio maken én niet eten mogen de dj’s van 3FM het Glazen Huis uit en krijgen zij, net als de rest van Nederland, te horen wat Serious Request 2009 heeft opgeleverd.

De finale van 3FM Serious Request is donderdag 24 december tussen 19:00 en 20:20 uur. De laatste loodjes van de dj’s in het Glazen Huis en de optredens op het podium op de Grote Markt in Groningen, zijn vanavond live te volgen op radio en televisie.

Natuurlijk is de finale van het Glazen Huis te horen op 3FM, maar ook Nederland 3 en 101.tv van BNN doen rechtstreeks verslag van de bevrijding van de dj’s en de bekendmaking van het eindbedrag. Serious Request TV op Nederland 3 is van 19:30 tot 20:20 uur te zien.

ACTUEEL: Regering geeft 3.000.000 euro aan Glazen Huis

ACTUEEL: RECORD EINDSTAND 3FM SERIOUS REQUEST 2009

Het is nog spannend wat de eindstand van Serious Request zal zijn… gisteren stond de teller al op 1,7 miljoen euro en daar komt in ieder geval nog een flinke donatie van de burgemeester van Groningen bij. Verder lopen vandaag nog tal van acties voor Serious Request af. De opbrengst van de actie gaat naar het Rode Kruis dat het geld zal gebruiken voor de wereldwijde bestrijding van malaria.

MEER GLAZEN HUIS:
-
Ka-ching! Dat is even 750.000 euro
- Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro
- Glazen Huis Groningen krijgt een tweede brievenbus
- Glazen Huis krijgt 3 miljoen euro van de overheid

OPMERKELIJK:
- Bikini meisjes wassen ramen van Glazen Huis (filmpje)

Lees ook:Ka-ching! Dat is even 750.000 euro
Lees ook:Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>