Sander Lantinga in nieuwe boyband

Oplettende luisteraars van de Coen en Sander Show hebben waarschijnlijk wel opgemerkt: Sander Lantinga is de laatste tijd niet altijd aanwezig in het middagprogramma op 3FM. Zijn afwezigheid heeft te maken met de opnames voor een nieuwe serie van het BNN-televisieprogramma ‘Try Before You Die’. Sander gaat daarvoor samen met Dennis Storm, Valerio Zeno en Filemon Wesselink een boyband vormen die de naam ‘The Boys You Desire’ heeft gekregen. Onder leiding van manager Edwin Jansen willen de vier boys de wereld gaan veroveren.


De BNN-presentatoren gaan er alles aan doen om wereldberoemd te worden. Daarvoor krijgen ze zelfs dans- en zangles en worden ze totaal gerestyled. Aanstaande zondag (7 juni) kan in The Fame Musicstore in de Amsterdamse Kalverstraat tussen 13:00 en 14:00 uur voor het eerst kennis gemaakt worden met de The Boys You Desire.

UPDATE: Primeur single in de Coen en Sander Show

Edwin Jansen, onder meer de ontdekker van Anouk en Kane, gaat de boys klaargestomen voor de hitlijsten. De Haagse manager gaat ook het eerste nummer van de band produceren. Try Before You Die is in september 2009 weer op televisie te zien. Sander Lantinga kan zijn eigen middagshow handig gebruiken om de muziek van zijn boyband te promoten. Dan is er in ieder geval één radioprogramma waar The Boys You Desire te horen zal zijn ;-) )

Lees ook:Primeur single The Boys You Desire in Coen en Sander Show
Lees ook:Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle
Lees ook:Coen en Sander komen opnieuw met Boyband Top 17
Lees ook:Coen en Sander zoeken liedjes voor Boyband Top 17
Lees ook:Backstreet Boys bovenaan Boyband Top 17 van Coen en Sander

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sander Lantinga in nieuwe boyband

  1. Pingback: Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>