Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle

Met veel media-aandacht werd vorige week de eerste single en bijbehorende videoclip van de nieuwe jongensband The Boys You Desire gelanceerd. De groep is opgericht door vier BNN-presentatoren onderwie 3FM-dj Sander Lantinga. Terwijl The Boys You Desire op de steun kan rekenen van BNN op televisie, radio en internet, hebben andere beginnende bands niet zo’n mooi promotiepodium. Dat ondervinden ook de mannen van een andere nieuwe boyband genaamd Take Dis. Om niet te verzuipen in de aandacht die er is voor de groep van Sander Lantinga, daagt Take Dis die andere boys uit voor een battle.

De vijfmans-formatie ‘Take Dis’ uit Leeuwarden ziet zichzelf als ‘dé toekomstige boyband van Nederland’. Alleen de aandacht die er is voor The Boys You Desire zit ze een beetje in de weg. Op hun Hyves schrijft Take Dis: “The Boys You Desire hebben veel geld, naamsbekendheid, en BNN achter zich staan. Wij zullen het allemaal zelf moeten doen.”

Meeliftend op de aandacht die er is voor de boyband van BNN, probeert Take Dis zichzelf ook onder de aandacht te brengen. Ze gaan de confrontatie aan met The Boys You Desire en willen ze verslaan. We zullen zien waar de twee groepen terechtkomen in de hitlijsten. In ieder geval klinkt de single ‘Make It Real‘ van Take Dis wel wat beter dan ‘So Much Love To Give‘ van de BNN-boys.

Lees ook:Sander Lantinga in nieuwe boyband
Lees ook:Primeur single The Boys You Desire in Coen en Sander Show
Lees ook:Coen en Sander zoeken liedjes voor Boyband Top 17
Lees ook:The Boys You Desire geven debuut-videoclip prijs
Lees ook:Coen en Sander komen opnieuw met Boyband Top 17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>