Primeur single The Boys You Desire in Coen en Sander Show

Kun je door het bij elkaar zetten van vier eikeltjes een succesvolle jongensgroep krijgen? 3FM-dj Sander Lantinga gaat dat samen met zijn BNN-collega’s Dennis Storm, Valerio Zeno en Filemon Wesselink proberen onder de bandnaam ‘The Boys You Desire’. De vorming van de nieuwe Nederlandse boyband is voor het televisieprogramma ’Try Before You Die’, maar begint nu wel erg serieuze vormen aan te nemen. De eerste single van de boys is af en beleeft woensdag 3 juni haar debuut op 3FM.

De primeur van de single is voorbehouden aan de Coen en Sander Show op 3FM, het programma dat bandlid Sander Lantinga met Coen Swijnenberg presenteert. Het nummer dat geproduceerd is door Edwin Jansen zal later vanmiddag in de Coen en Sander Show te horen zijn.

UPDATE: Videoclip ‘So Much Love To Give’

De vier presentatoren die The Boys You Desire vormen pakken het professioneel aan. Naast manager Edwin Jansen aan hun zijde krijgen ze ook dans- en zangles en worden ze totaal gerestyled. Aanstaande zondag kan in The Fame Musicstore in de Amsterdamse Kalverstraat tussen 13:00 en 14:00 uur voor het eerst kennis gemaakt worden met de boyband.

Lees ook:Sander Lantinga in nieuwe boyband
Lees ook:Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle
Lees ook:The Boys You Desire geven debuut-videoclip prijs
Lees ook:Coen en Sander zoeken liedjes voor Boyband Top 17
Lees ook:Coen en Sander komen opnieuw met Boyband Top 17

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Primeur single The Boys You Desire in Coen en Sander Show

  1. Pingback: Sander Lantinga in nieuwe boyband | Radioactive

  2. Pingback: Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>