Coen en Sander komen opnieuw met Boyband Top 17

Sander Lantinga heeft zelf al een keer in een boyband gezeten voor het programma Try Before You Die, en ook Coen heeft vroeger muziek gemaakt. En in tijden waar One Direction en MainStreet doorbreken, kriebelt het bij Coen en Sander ook weer om boybands te gaan draaien in het programma. Ook daarom komen ze dit jaar met de Boyband Top 17.

In 2011 waren de boybands al bijna vergeten, maar met de hereniging van Take That en de opkomst van One Direction is het in 2012 weer helemaal goed gekomen. Reden genoeg voor 3FM-dj’s Coen en Sander om een lijst samen te stellen met boybands.

In 2011 waren de Backstreet Boys met ‘Everybody’ de grote winnaars en vorig jaar verkozen de luisteraars de Spice Girls’ ‘Wannabe’ tot meest populaire meidengroep ooit.

Coen: ‘Sinds wij twee jaar geleden de boyband-liedjes weer omarmden is het snel gegaan met de populariteit van het genre!’ Sander: ‘Eindelijk komen we uit de kast. Al is De Kast weer geen boyband.’ Nils Käller, zanger MainStreet: ‘Wij vinden het te gek dat MainStreet nu ook in de stemlijst staat voor de Boyband Top 17 van Coen en Sander! Heel vet om tussen alle grote boybands, zoals Take That en Backstreet Boys, te staan!’

Je kunt zelf ook stemmen op de website van de Coen en Sander show op boybands. De lijst hoor je op vrijdag 31 mei vanaf 16.00 op 3FM.

Lees ook:Coen en Sander zoeken liedjes voor Boyband Top 17
Lees ook:Backstreet Boys bovenaan Boyband Top 17 van Coen en Sander
Lees ook:Primeur single The Boys You Desire in Coen en Sander Show
Lees ook:Boyband Sander Lantinga uitgedaagd voor battle
Lees ook:Sander Lantinga in nieuwe boyband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>