Robert ten Brink trouwt in Glazen Huis

Nog even wat nieuws over het Glazen Huis van 2008. Opnieuw kan er getrouwd worden tijdens de Serious Request-actie van 3FM. Eén luisteraar, nouja… één luisterpaar kan dit jaar in het Glazen Huis getrouwd worden door niemand minder dan Mr Love, Robert ten Brink. Hij speelt dit jaar voor de BABS.

Vorig tijdens Serious Request nam 3FM-dj Eric Corton nog de taak op zich als huwelijkskoppelaar. Dit jaar zal Robert ten Brink als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) een huwelijk voltrekken in het Glazen Huis.

Live op de radio trouwen is niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, luisteraars die geïnteresseerd zijn moeten net als vorig jaar bieden op het huwelijk. De hoogste bieder wordt vervolgens in het echt verbonden met alles er op en er aan, want je biedt op een totaalpakket waarin de taart, de receptie en de huwelijksreis inbe-grepen zitten.

Aan het huwelijk in het Glazen Huis zitten wel wat mitsen en maren… denk aan de beperkte ruimte in het huis en wat dacht je van de trouwdatum? Die staat al vast op dinsdag 23 december 2008. Je moet maar zo denken: alles voor het goede doel! Koppels die geïnteres-seerd zijn lezen hier meer over het radiohuwelijk.

Zie ook:
- DJ's 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis
- Serious Request 2007 geeft 2 miljoen mensen schoon water

Lees ook:Dit jaar ook één luisteraar in Glazen Huis
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Veiling voor 3FM Serious Request geopend
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Robert ten Brink trouwt in Glazen Huis

  1. Pingback: Veiling voor 3FM Serious Request geopend | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>