Veiling voor 3FM Serious Request geopend

Unieke en bijzondere items van bekende muzikanten, acteurs en andere nationale en internationale grootheden zijn vanaf 10 december 2008 te koop op de speciale 3FM Serious Request veiling op eBay.nl. Gesigneerde albums, huiskamerconcerten, masterclasses, kunstwerken en zelfs een compleet verzorgd huwelijk gaan onder de hamer. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis, het doel van 3FM Serious Request dit jaar.

 

Onder de te veilen stukken zitten de meest uiteenlopende zaken; zoals een masterclass van Dave Clarke of een gesigneerd canvas doek door Take That. Zelfs een compleet verzorgd huwelijk inclusief huwelijksreis naar Canouan Island wordt aangeboden. Dat huwelijk wordt gesloten in het Glazen Huis en voor de gelegenheid treedt Robert ‘All You Need Is Love’ ten Brink op als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand om het koppel in het echt te verbinden.

Alle items van de 3FM-veiling voor Serious Request hebben een startprijs van één euro. Op deze manier zijn de door The Infadels gecustomizde Converse Weapon schoenen, het exclusieve Marlies Dekkers lingeriesetje van de platinum limited edition en de vinyl proefpersing van twee singles van The Killers voor iedereen binnen handbereik. Het is allemaal te koop op de 3FM Serious Request veiling. Van 10 tot en met 24 december 2008 worden dagelijks nieuwe items op de veiling ingebracht. De laatste veiling loopt af op 3 januari 2009.  

De opbrengst van de veilingstukken gaat uiteraard naar Serious Request, de actie waarmee 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis inzet voor een stille ramp. Dit jaar zet 3FM Serious Request zich in voor vluchtelinghulp. Van 19 tot en met 24 december sluiten drie dj’s van 3FM zich op in een Glazen Huis om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dat doel. 

Zie ook:
- Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ het Glazen Huis
- Giel Beelen opnieuw in het Glazen Huis voor Serious Request
- Paul Rabbering ontvoerd voor Glazen Huis

Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Online veiling van 3FM Serious Request begonnen
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Veiling voor Serious Request 2010 is geopend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Veiling voor 3FM Serious Request geopend

  1. Pingback: 3FM Serious Request 2008 vrijdag van start | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>