Paul Rabbering presenteert kinderquiz op Z@PP

Paul RabberingOnbekend met televisie is hij zeker niet, want Paul Rabbering is de stem van Nederland 3. Ook zijn ambitie om eens iets in beeld te doen stak de 3FM-dj niet onder stoelen of banken. Een paar maanden geleden onthulde Rabbering graag eens een televisieprogram-ma te gaan maken. Een kinderprogramma leek hem wel wat. Zijn verzoek heeft ook zijn werkgever de KRO bereikt en dus is Paul Rabbering vanaf september op tv te zien.

In een kinderprogramma. Vanaf maandag 1 september 2008 presenteert Rabbering de nieuwe dierenquiz 'Baasjes' wat uitgezon-den wordt op Z@PP (Nederland 3). In het dagelijkse KRO-programma komen kinderen met een eigen huisdier naar een boerderij in Nederland om algemene vragen over dier en natuur en ook specifiek over hun eigen huisdier te beantwoorden.

In de quiz draait het niet alleen om de kandidaten maar worden de dieren ook zelf ingezet. Ze kunnen hun baasjes aan punten helpen door bijvoorbeeld een kunstje te doen. Beide kandidaten spelen voor een prijs voor zichzelf en voor hun huisdier. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hondenbrokken winnen voor hun hond, hooi voor hun paard of een terrarium voor hun slang.

De opnamen worden gemaakt in een originele boerenschuur waar de boerderijdieren ook vrij rond lopen. De huisdieren zijn ook in de studio aanwezig en onder leiding van presentator Paul Rabbering wordt het een sfeervolle en leerzame ervaring voor de kijkers van Z@PP.

Zie ook:
- Paul Rabbering wil nog wel een tv-programma maken

Lees ook:Buitenlandse interesse tv-programma Paul Rabbering
Lees ook:Paul Rabbering wil nog wel een tv-programma maken
Lees ook:Paul Rabbering start ‘Bond Tegen LA’
Lees ook:Paul Rabbering ontvoerd
Lees ook:Woensdag gehak-dag bij RabRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>