Paul Rabbering ontvoerd

3FM-dj Paul Rabbering is maandag tijdens zijn uitzending ‘ontvoerd’ in verband met de vijfde Serious Request van de zender. Paul is de derde en laatste bewoner van het bekende Glazen Huis dat eind deze maand in Breda zal staan. De actie Serious Request staat dit jaar in het teken van vluchtelingen en daarom is Paul Rabbering -net als eerder Coen Swijnenberg en Giel Beelen- ontvoerd en voor 24 uur ontheemd van alles wat hij heeft, sleutels, zijn eigen mobiele telefoon, auto et cetera.

 

Paul werd vandaag (8 december) in zijn uitzending gestoord door de inmiddels beruchte alarmbel en moest stel op sprong de studio verlaten. Michiel Veenstra nam de microfoon van zijn collega over en nadat Paul warm aangekleed was, ging hij op pad. Rabbering moest direct zijn sleutels, geld en telefoon inleveren en leeft de komende 24 uur als vluchteling in Nederland.

Net als Coen en Giel, is Paul tachtig kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM-studio. Hij mag géén gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag géén slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Het Rode Kruis zorgt voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen.

Paul heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg wel een vervangend mobieltje. Hiermee kan hij niet bellen, maar wel gebeld worden door zijn collega’s van 3FM. In elk programma wordt met de vluchtende Paul Rabbering gebeld om zo de luisteraars op de hoogte te houden van zijn ervaringen. Paul wordt morgen om 14:00 uur weer in de studio verwacht voor zijn eigen programma.

Zie ook over Serious Request:
- Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis
- Giel Beelen opnieuw in het Glazen Huis

Lees ook:Giel Beelen opnieuw in Glazen Huis
Lees ook:Kandidaten voor Glazen Huis-actie 3FM bekend
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis
Lees ook:Half uur happy hardcore op helft Serious Request

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Paul Rabbering ontvoerd

 1. Kokstra

  Nou, ben benieuwd wat het wordt met Serious Request dit jaar met Giel als enige ervaringsdeskundige. Wordt nooit echt enthousiast van Paul of Coen, maar we zullen het zien!

    /   Reply  / 
 2. evert

  goh iwan, je vindt het jammer dat rob het niet is geworden, gaat nu niet luisteren, maar weet niet dat rob al weer een aantal dagen op de radio is.

    /   Reply  / 
 3. lezer

  Is het al bekend welke luisteraar er in mag zo niet wanneer wordt dat bekend gemaakt?? Hoe krijgt deze persoon dat te horen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>