Paul Rabbering start ‘Bond Tegen LA’

Artiesten die niet meer weten hoe op een fatsoenlijke wijze een einde aan een plaat te maken, eindigen veelal met wat ‘lala lala lalala’. Bob Sinclair maakt het helemaal bont door een hit te scoren met een ‘lala’-refrein, maar goed dat is dan wel weer een vette plaat! Om al die andere inspiratieloze muzikanten en liedjesschrijvers wat creatiever te laten worden, is 3FM-dj Paul Rabbering de Bond Tegen LA gestart. Vanaf nu behandelt Rabbering iedere maandag een LA-liedje en bewerkt die met een alternatieve tekst. Dat is de zogenaamde ontLAding.


De naLAtigheid van veel artiesten die zich er aan het einde van een leuke melodie makkelijk vanaf maken met wat ‘lalala’, wordt voortaan hard aangepakt. Luisteraars die goede LALALA’s kennen, worden door Paul Rabbering uitgedaagd om een eigen tekst te bedenken die dan op de plek van het ‘lala’ kan worden gezongen.

Om een voorbeeld te geven, dit is het eerste nummer dat bewerkt is: Simple Minds – Don’t You Forget About Me.

Luisteraars kunnen lid worden van de Bond Tegen LA via de site van RabRadio of via de speciale Hyves-pagina. Paul Rabbering is van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen op 3FM met zijn programma ‘RabRadio’.

Lees ook:Paniek! Computer 3FM crasht tijdens RabRadio (audio)
Lees ook:100e Verjaardag James Bond gevierd op radio
Lees ook:Paul Rabbering presenteert kinderquiz op Z@PP
Lees ook:Buitenlandse interesse tv-programma Paul Rabbering
Lees ook:Paul Rabbering ontvoerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>