Sander Lantinga weer terug op tv met muziekquiz

Doe Maar NormaalGiel Beelen met een eigen show op televisie, dat was toch eenmalig? Het lag in de lijn der verwachting dat het tv-programma 'Doe Maar Normaal' met Sander Lantinga als centrale presentator eenzelfde lot was beschoren. Niet dus, want het programma keert vrijdag-avond terug op de buis. In de tv-gidsen wordt het programma aangekondigd als "een satirische popquiz".

In een aantal rondes spelen twee teams tegen elkaar. Ieder team heeft een vast panellid en dit seizoen zijn dat Arie Koomen en Birgit Schuurman. Samen met de gasten (twee bij ieder team) wordt hun muziekkennis getest aan de hand clipfragmenten en improvisatie-opdrachten. Overigens is het wel een leuk programma, al leken vorig seizoen een aantal spelitems gejat (of geïnspireerd door) het tv-programma 'Stenders Late Vermaak'.

'Doe Maar Normaal' is vanaf 28 maart 2008 elke vrijdagavond om 21:55 uur te zien op Nederland 3.

Lees ook:‘Doe Maar Normaal’ voor derde seizoen terug op tv
Lees ook:Nieuw seizoen Doe Maar Normaal mét Mama Appelsap
Lees ook:Mama Appelsap promoveert naar televisie
Lees ook:Nationale Ariedag 2009 vrijdag bij Ruud de Wild
Lees ook:Arie Boomsma neemt afscheid van de EO

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sander Lantinga weer terug op tv met muziekquiz

  1. Jean

    Dat Late Vermaak en DMN zoveel op elkaar lijken komt omdat ze allebei geinspireerd zijn door het Engelse Nevermind the Buzzcocks

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Jean: Stenders Late Vermaak ook? Ik dacht dat het min of meer Stenders’ idee was, gezien de spelitems die uit zijn ochtendshow kwamen. Dan zijn beide programma’s dus geïnspireerd door Nevermind The Buzzcocks :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>