[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM

ANP, Freek van Asperen)Irene Moors doet het érg leuk op RTL FM! Haar invalbeurt voor Marjon Keller is wat mij betreft een succes. Ik ben wel eens kritisch over BN-ers op de radio, maar Irene is een aanwinst. Met haar losse presentatiestijl en sprankelende persoonlijkheid is ze echt een verademing om naar te luisteren, vind ik. En ze heeft een prettige stem voor de radio. Maar de vraag is natuurlijk hoe lang we nog van haar programma kunnen genieten.(Foto: ANP, Freek van Asperen)

Mocht de voorlopige voorzieningsaanvraag van RTL FM op 30 juni worden afgewezen, waardoor 100%NL per 8 juli kan gaan uitzenden, dan hoop ik dat ze van Fons bij die laatste zender mag solliciteren ;-) . Als ze dat wil en Herbert Visser nog een plekje vrij heeft voor nóg een dame – al zal Irene niet voor weinig komen… Zoals je in het onderstaande radiofragment kunt horen, ben ik niet de enige enthousiaste luisteraar.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een fragment van Irene Moors op RTL FM die aan een luisteraar vraagt of ze teveel praat of juist niet…
Bron: RTL FM 21 juni 2006 [ mp3 | 1,8 MB | 2.01 ]

Opmerking: de speler opent in een nieuw venster. Het bufferen van de audio kan soms even duren en tijdens de eerste keer afspelen mis je soms een stukje van het begin. In dat geval kun je de schuifbalk even terug naar het begin zetten.

Lees ook:

Dossier RTL FM
________________________________________________________________

Lees ook:Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL
Lees ook:Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam
Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Niet Isa, maar Irene naar RTL FM
Lees ook:Winston Gerschtanowitz wint Sjoeling Wizzz The Stars

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM

  1. Willem

    100% mee eens, maar haar stem lijkt wel erg veel op die Marjon Keller

      /   Reply  / 
  2. DJDJ

    Wat is hier voor NIEUWSWAARDIGS aan dat JIJ, maker van dit weblog fan bent van Irene Moors en haar goed vindt!?

    Irene Moors past perfect bij RTL FM. Tuttig op en top (dat zijn ook de mannelijke presentatoren trouwens). Ieder z’n mening, maar om dat nu als nieuws te gaan brengen!?

      /   Reply  / 
  3. Thomas Giger

    @DJDJ, je hebt op zich gelijk. Maar zoals je zelf aangeeft: dit is een weblog.

    Wat een weblog volgens mij onderscheidt van een nieuwssite (hoewel ik veel nieuws probeer te brengen), is dat de maker schrijft over wat hem/haar bezig houdt, of zijn/haar mening geeft over zaken.

    Aangezien dit een themablog is over radio, geef ik dus wel eens mijn visie of ventileer ik mijn persoonlijke mening, al gaat het zeker niet alleen om MIJN mening. Daar is de reactiefunctie dan ook voor.

    Dat meningen verschillen, is alleen maar goed. Zo krijgen we een levendige discussie! Bedankt voor je reactie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>