Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger

Het lijkt nog ver weg, maar over iets meer dan twee weken wordt prins Willem-Alexander ingehuldigd als onze nieuwe Koning. De week voorafgaand aan het feest houdt 100% NL de ‘Koninklijke Week’. Voor deze week hebben ze Irene Moors weten te strikken als presentatrice van de ochtendshow. De eerste uitzending van deze week komt vanaf wel een heel bijzondere locatie: het huis van René Froger.

De ‘Koninklijke Week’ begint op maandag 22 april. Volgens Irene Moors is het heel toepasselijk om de week te beginnen bij René Froger. “Ik ben heel blij dat Rene samen met mij vroeg uit de veren wil om de week feestelijk te beginnen met een lekker ontbijt. Voor de ‘oranjekoorts’ zijn we bij Rene natuurlijk aan het goede adres. We hebben een koninklijk ontbijt, Jeroen van der Boom komt langs, dat wordt een feest op de radio”.

De ‘Koninklijke Week’ in de 100% Ochtendshow met Irene Moors is te horen van maandag 22 april t/m vrijdag 26 april tussen 07.00 uur en 10.00 uur op 100% NL.

Lees ook:Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL
Lees ook:Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam
Lees ook:Koninginnedag 2013: Een overzicht
Lees ook:100% NL Oeuvre Award voor jarige René Froger
Lees ook:[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>