Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam

Deze week is het bij 100%NL de ‘Koninklijke Week’. Irene Moors presenteert voor één week de ochtendshow. Vanochtend zat ze aan de keukentafel bij René Froger. Vrijdag gaat ze vanuit de glazen koepel van Madame Tussauds, onder toeziend oog van Koningin Beatrix, de ochtendshow presenteren. In deze uitzending ontvangt ze onder andere Chantal Janzen en Gerard Joling.

De rest van de week komen er nog meer gasten langs. Op dinsdag ontvangt Irene meester-kok Rudolph van Veen, die ooit gebak maakte voor de Koningin. Royalty-deskundige Marc van der Linden is op woensdag te gast om alles te vertellen over de komende troonswisseling. En op donderdag zijn Nick & Simon te gast in de studio bij Irene.

De ‘Koninklijke Week’ in de 100% Ochtendshow met Irene Moors is te horen van maandag 22 april t/m vrijdag 26 april tussen 07.00 uur en 10.00 uur op 100% NL.

Lees ook:Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL
Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Koninginnedag 2013: Een overzicht
Lees ook:Rob Stenders maakt pizza bij Rudolph’s Bakery
Lees ook:Niet Isa, maar Irene naar RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>