Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL

Radiozenders krijgen het druk volgende maand. Dan is het namelijk de laatste Koninginnedag en de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Een radiostation dat 100% Nederlands als naam heeft moet hier bijna wel extra aandacht aan geven en daarom hebben we een speciale ‘Koninklijke Week’. Voor deze week hebben ze een andere presentator voor de ochtendshow, namelijk Irene Moors. Van maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april zal Moors een week lang de 100% Ochtendshow op 100%NL presenteren met de ‘Koninklijke Week’. Elke dag ontvangt Irene een bijzondere gast en zal zij vooruitblikken op de troonswisseling op 30 april.

‘Een ochtendshow betekent vroeg opstaan, maar dat heb ik er graag voor over. Ik vind het echt geweldig om de Koninklijke Week met 100% NL luisteraars te mogen beleven’, aldus Moors. Moors hoopt op veel voorpret, ‘koninklijk’ artiestenbezoek en een lichte dosis oranje koorts. ‘Het is een eer om de gastpresentator van dienst te mogen zijn in de vroege ochtend. Ik heb er heel veel zin in.’

Sinds januari is Irene Moors al te horen als stationvoice van 100% NL. Over een maand kun je horen hoe het Irene Moors als ochtendjock vergaat.

Foto: 100%NL

Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam
Lees ook:Koninginnedag 2013: Een overzicht
Lees ook:Winston Gerschtanowitz wint Sjoeling Wizzz The Stars
Lees ook:[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>