Niet Isa, maar Irene naar RTL FM

Ondanks het dreigende frequentieverlies blijft RTL haar radiozender promoten. Nu ook door de inzet van televisiepersoonlijkheden. Dat laatste was toch al de bedoeling, zoals Fons van Westerloo eerder zei in een interview met deze site. Van de week werd bekend dat niet Isa Hoes, maar Irene Moors gaat invallen voor Marjon Keller, die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Maar hoe lang kunnen we van haar programma genieten?(Foto: Kippa)

De spontane presentatrice vindt radio een ‘ontzettend leuk’ medium, zei ze tegen Novum Nieuws. "Als ik te gast ben bij een radioprogramma, dan ben ik niet weg te slaan. Ik blijf dan maar hangen." Ze lijkt mij een prima kandidate, want ik vind haar een leuke persoonlijkheid hebben. Zo fris en enthousiast als ze op televisie overkomt, zal ze vast wel klinken op de zender.

Carrière

In het interview maakt ze duidelijk dat het wat haar betreft niet bij invalwerk hoeft te blijven. "Als mensen het leuk vinden wat ik doe, dan ga ik wel nadenken over een carrière bij de radio." Hopelijk voor haar bestaat RTL FM dan nog, of kan ze ergens anders aan de slag. Misschien wel bij 100%NL (site is nog niet online). Verwacht jij dat Irene Moors een aanwinst is voor de radio?

[ Dossier RTL FM ] ________________________________________________________________

Lees ook:[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM
Lees ook:Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL
Lees ook:Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam
Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Wie volgt Claudia de Breij op bij 3FM?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Niet Isa, maar Irene naar RTL FM

  1. Happy days

    Tot 8 juli nog, dan is het feest afgelopen..

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    Zijn hun zender alvast aan het promoten omdat ze straks alleen nog maar op de kabel zitten natuurlijk…;-).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>