Radio Donna reageert op 4FM met nieuwe line-up

VRT)De Vlaamse publieke zender Radio Donna start morgen met een nieuwe programmering als reactie op de grote inkoop bij haar commerciële concurrent 4FM. Het Talpa-station haalde gisteren met Leen Demaré opnieuw een ervaren presentator weg bij de VRT-zender. Donna stelt zich strijdbaar op en begint voortaan elke doordeweekse radiodag met Ann Reymen (foto). Haar middaguren worden overgenomen door Kristien Maes.

Kristien Maes begon haar loopbaan bij de lokale radio en Radio 1 van de VRT, voordat ze overstapte naar 4FM – het station waar ze nu dus weer de concurrentie mee aangaat. Maes was ook actief als Vlaamstalige voice-over in Spanje en had hiervoor een opnamestudio in Barcelona. Toen ze terugkwam in België ging ze weer voor de VRT presenteren op Radio Donna.

Luistercijfers

Interessante vraag is, of de stoelendans ook gaat leiden tot een beweging in de luistercijfers van beide stations. Radio Donna is één van de best beluisterde radiozenders van Vlaanderen, waar de publieke radio toch al een sterke positie heeft. 4FM heeft nu een vrij laag marktaandeel en wil het vooral beter gaan doen onder luisteraars van 25-54 jaar.

Bron: Showbizzsite

Lees ook:
Vrouwentongen-radiostem gevallen voor Johns geld?
4FM wil omhoog, maar moet nog wel ver klimmen
________________________________________________________________

Lees ook:Nieuwe koers moet Donna uit vrije val halen
Lees ook:’3FM absolute nummer 1 in jongerendoelgroep’
Lees ook:Grootste radiozenders België versterken positie
Lees ook:Radioactive in week 42 | 2006
Lees ook:Online andere rangschikking radiostations dan in de ether

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>