Radio 10 pakt flink veel meer marktaandeel

Logo-Radio-10Bij Radio 10 zijn ze erg tevreden met de laatste luistercijfers. Over de periode november-december 2014 is het marktaandeel van Radio 10 gestegen naar 4,4%. Dit was 3,4% in dezelfde periode een jaar geleden, dat is een stijging van 30%.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van Radio 10: “Ondanks het geweld van onze collega’s met de kerstmuziek, Serious Request en de Top 2000, is het marktaandeel van Radio 10 in de meest concurrerende radio periode van het jaar opnieuw goed gestegen. Dat belooft nog wat nu de nieuwe programmering met Rob van Someren en Somertijd van start is gegaan en vanaf 2 februari ook Tim Klijn in de morgen bij ons te horen is. Dit is een mooi begin van het nieuwe jaar voor Radio 10.

Lees ook:Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers
Lees ook:Nicolas Ruis naar Radio 10
Lees ook:Rob van Someren naar Radio 10
Lees ook:‘Nieuwe programmering Radio Veronica slaat aan’
Lees ook:Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>