Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10

Giel Beelen zal maandag het eerste programma van Rob van Someren op Radio 10 officieel openen. Vanaf maandag 12 januari zal Rob van Someren weer elke werkdag te horen zijn met Somertijd tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10.

Rob maakte afgelopen november nog een afscheidsuitzending in het radioprogramma van Giel. Daarom heeft Rob hem nu gevraagd om de eerste Somertijd op Radio 10 officieel te openen.

Van Someren staat te popelen om te beginnen aan zijn eerste Somertijd op Radio 10. Veel vaste onderdelen keren terug, zoals de moppen en de limericks en ‘Wat ruist er door het struikgewas?’. Ook Somertijd-sidekick Sven van Veen zal weer elke werkdag te horen zijn naast Rob van Someren.

Het programma Somertijd en dj Rob van Someren zijn de afgelopen jaren onderscheiden met diverse prijzen. In 2013 won Somertijd de Gouden Radioring, de publieksprijs voor beste radioprogramma van het jaar. Eind vorig jaar won Rob tevens de Zilveren Radioster voor beste mannelijke radiopresentator.

Lees ook:Rob van Someren naar Radio 10
Lees ook:Moppen Somertijd gebundeld
Lees ook:Somertijd op Radio 10 is begonnen
Lees ook:RobRob van Someren als navigatie
Lees ook:Welkom in crisistijd: Gratis tanken bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>