Rob van Someren naar Radio 10

Rob van Someren komt terug op de radio. Vanaf maandag 12 januari zal Rob weer elke werkdag te horen zijn met Somertijd tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10. Rob was dit jaar nog te horen op Radio Veronica met Somertijd. In september werd Rob vervangen door Jeroen van Inkel, terwijl hij thuis bijkwam van een hartinfarct.

Rob van Someren: “Ik kan niet wachten tot 12 januari. Na een lange gedwongen radiostilte gaan we eindelijk weer los met Somertijd. Goed nieuws voor mijn vrouw, die weer wat rust krijgt thuis en goed nieuws voor al die honderdduizenden luisteraars van Somertijd. Mijn radio staat al lange tijd op Radio 10 en ik vind het fantastisch om weer lekker radio te kunnen maken bij zo’n leuke enthousiaste club als Radio 10.” Ook Somertijd-sidekick Sven van Veen maakt de overstap naar Radio 10.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur van Radio 10: “Rob is een van de beste dj’s van het land en heeft enorm veel fans en luisteraars. Zijn vrolijke manier van radio maken past perfect bij Radio 10. Het wordt weer lachen in de avondspits en het is te gek dat Somertijd over drie weken weer elke werkdag te horen is op de Nederlandse radio.”

Het programma Somertijd en dj Rob van Someren zijn de afgelopen jaren onderscheiden met diverse prijzen. In 2013 won Somertijd de Gouden Radioring, de publieksprijs voor beste radioprogramma van het jaar. Vorige maand won Rob tevens de Zilveren Radioster voor beste mannelijke radiopresentator.

Edwin Ouwehand, de huidige Radio 10-jock die tussen 16.00 en 19.00 uur te horen is, blijft gewoon te horen op Radio 10 op een andere plaats in de programmering.

Eerder werd al bekend dat de ochtendshow van Radio 10 een nieuw geluid krijgt. Tim Klijn is vanaf februari de ochtendjock van Radio 10. Morgen presenteert Tim zijn laatste programma op Radio 538.

Lees ook:Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10
Lees ook:Rob van Someren vanaf maandag terug op Radio 10
Lees ook:Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica
Lees ook:Vandaag 3000ste Somertijd op Radio Veronica
Lees ook:RobRob van Someren als navigatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>