Luc van Rooij weer te horen op Radio Veronica

Goed nieuws voor luisteraars van Radio Veronica! Luc van Rooij is sinds gisteren weer te horen op Radio Veronica. Vanwege ziekte was hij een maand lang afwezig en nam Michael Pilarczyk het van hem over.

Eind 2011 werd er kanker geconstateerd bij de dj. Een tijd lang was de dj niet te horen op Radio Veronica. Vorige maand werd er opnieuw kanker geconstateerd, waardoor Van Rooij weer niet kon presenteren. Sinds gisteren is Van Rooij weer terug op de radio.

Van Rooij schrijft op zijn blog: ‘Moest om 12:00 uur in het LUMC zijn voor de uitslag van mijn leveroperatie vorige week maandag. Er moeste 4 gezwellen worden verwijderd. Kan je melden: Gelukt!’ Alle gezwellen zijn nu verwijderd en volgens Van Rooij zijn de artsen zeer tevreden over het verloop en uitkomst van de operatie. ‘Ik ga niet meteen verhuizen naar een roze wolk, maar even wat druk van de ketel is wel lekker. Eerst volgende levercontrole is pas 4 juni 2013’, schrijft de dj op zijn blog.

Luc van Rooij is elke zaterdag en zondag te horen tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio Veronica.

Foto: Radio Veronica

Lees ook:Luc van Rooij niet te horen op Radio Veronica door ziekte
Lees ook:Michael Pilarczyk vervangt Luc van Rooij
Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Luc van Rooij tekent voor twee jaar bij
Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>