Michael Pilarczyk vervangt Luc van Rooij

“Ze” zeggen wel eens: heb je het ergens naar je zin, blijf dan lekker zitten waar je zit. (oké, toegegeven; zelf bedacht). Toch ben ik niet de enige die hier over na heeft gedacht. Michael Pilarczyk is na 7 jaar weer terug op Radio Veronica. Dit weekend is al zijn eerst uitzending. Pilarczyk vervangt Luc van Rooij die op dit moment strijdt tegen de ziekte kanker.

Drie dagen geleden plaatsten wij al een bericht dat Luc van Rooij voorlopig niet te horen is op het station omdat de ziekte kanker bij de dj is aangetroffen. In 2011 werd deze ziekte ook al aangetroffen bij de dj.

Er werd al langer gespeculeerd over de terugkeer van Pilarczyk op de radio. Aan de telegraaf meldt Radio Veronica dat Pilarczyk officieel de vervanger is van van Rooij.

Michael Pilarczyk was van 1988 tot 1992 de station-voice van Veronica TV. Ook presenteerde hij op radio Veronica ‘Muziek terwijl u werkt’, ‘Goud van Oud’, ‘Oh wat een nacht’ en ‘Ook Goeiemorgen’. Ook was hij betrokken bij de oprichting van Radio 538 in 1992.

Michael Pilarczyk gaat elke zaterdag en zondag tussen 16.00 en 19.00 een programma maken. Dit weekend is hij voor het eerst te horen.

Foto: Twitter.com/Michael Pilarczyk

Lees ook:Luc van Rooij niet te horen op Radio Veronica door ziekte
Lees ook:Luc van Rooij weer te horen op Radio Veronica
Lees ook:Bart van Leeuwen en Michael Pilarczyk gestart op Classic FM
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:Headlines week 9: de week van radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>