Luc van Rooij tekent voor twee jaar bij

Luc van Rooij, dj bij Radio VeronicaDe gesprekken aan de onderhandelingstafels over dj-contracten gaan deze zomer onver-minderd door. Een hele reeks aan dj's verlengde eerder deze zomermaanden al hun contracten en in dat rijtje komt vandaag Luc van Rooij bij. De dj van Radio Veronica heeft een nieuw contract getekend wat hem tot en met augustus 2010 aan het 80's & 90's hit-station verbindt.

Lun van Rooij is met de nieuwe overeenkomst ook de komende twee jaar te horen met zijn programma 'Luc Is Los', dat doordeweeks tussen 22:00 en 02:00 uur te horen is op Radio Veronica. Luc, die de bijnaam 'Lucky' heeft, werd ontdekt door Veronica en werkte daarna voor zenders als Radio Monique, Power FM en RTL Rock Radio. Na veel jaren radio maken kwam hij uiteindelijk op 31 augustus 2003 bij het huidige Radio Veronica in dienst.

"Waanzinnig, weer twee jaar rock 'n roll tussen tien en twee 's avonds bij Radio Veronica! Voor nog geen 25 miljoen euro zou ik met dit werk stoppen, want het is zo lekker om te kunnen doen wat ik wil. Iedere avond weet de chief (Program Director van Radio Veronica) niet wat er in 'Luc is Los' gaat gebeuren. En ik weet dat drie seconden voordat de microfoon open gaat ook niet. Daarom blijft het verrassend, zelfs voor mij! Ik ben gelukkig, boys 'n' girls. Let's rock en roll!", aldus de reactie van Lucky op zijn contractverlenging.

Vorige maand tekende Luc's Veronica-collega Rob van Someren nog voor drie jaar bij.

Zie ook:
- Veronica het strand op met Beach Party
- Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Lees ook:Luc van Rooij weer te horen op Radio Veronica
Lees ook:Michael Pilarczyk vervangt Luc van Rooij
Lees ook:Luc van Rooij niet te horen op Radio Veronica door ziekte
Lees ook:WK-oefenduel Nederland-Hongarije levert luisteraar 10 mille op
Lees ook:Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>