Radio 6’s Zwarte Lijst ook op tv

We blijven een radioblog, maar als er iets op tv is wat over radio gaat geven we er ook graag aandacht aan. Afgelopen week nog het nieuwe programma van Michiel Veenstra en Roosmarijn Reijmer, Live Request, vanuit de studio van 3FM. Nu een bericht over de Zwarte Lijst op Radio 6 die binnenkort wordt uitgezonden. Themakanaal Cultura24 besteedt er alvast aandacht aan met speciale uitzendingen.

Afgelopen woensdag opende Sylvana Simons de stemperiode van de Zwarte Lijst op radio 6 met het inzenden van haar eigen toplijst. Om alvast in de stemming te komen voor de Zwarte Lijst, die wordt uitgezonden vanaf vrijdag 15 maart 9.00, zendt het themakanaal Cultura24 je vast in de stemming met ‘Cultura24 Clipkeus: De Zwarte Lijst-stemwijzer’.

In dit programma worden een aantal bijzondere muziekclips uitgezonden. Hierdoor kom je meteen in de stemming, en wie weet doe je wel inspiratie op voor je eigen Zwarte Lijst.

Gisteren om 21.20 was de eerste uitzending op Cultura24. Het programma op Cultura24 is verder te zien op de volgende tijden:

  • Vandaag, maandag 25 februari, tussen 23.20 en 23.30
  • Woensdag 27 februari, tussen 00:10 en 0:30

De Zwarte Lijst is een lijst met typische Radio 6-platen. Dus veel soul, jazz, blues en funk. Deze lijst werd voor het eerst uitgezonden in 2010 en is dit jaar voor de vierde keer te horen op Radio 6.

De Zwarte Lijst kun je horen van vrijdag 15 maart 9.00 tot en met vrijdag 22 maart 19.00 op Radio 6.

Lees ook:Radio 6 vraagt bekende Nederlanders naar hun Zwarte Lijst
Lees ook:Radio 6 geeft kaarten weg voor Zwarte Lijst afterparty
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen voor de tweede editie van ‘De Zwarte Lijst’ op Radio 6
Lees ook:Sylvana Simons opent stemperiode de Zwarte Lijst op Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>