Radio 6 geeft kaarten weg voor Zwarte Lijst afterparty

Heb je nog niet een eigen Zwarte Lijst ingestuurd voor de editie van dit jaar? Dan geeft Radio 6 je nu nog een reden om dit toch te gaan doen. Ieder jaar houdt Radio 6 namelijk na afloop van de Zwarte Lijst een afterparty. Tijdens deze afterparty draaien dj’s de meest dansbare platen uit de Zwarte Lijst. Thema dit jaar is dan ook ‘Dansen op de Zwarte Lijst’.

Vrijdag 22 maart om 19.00 komen de laatste Zwarte Lijst klanken van deze editie van de Zwarte Lijst uit je radio. Wil je nagenieten dan kan dit bij de afterparty. Hier zijn alleen geen kaarten voor te koop, maar alleen te winnen. Als je een Zwarte Lijst instuurt krijg je de vraag of je hier aanwezig bij wilt zijn. Vink je dit aan maak je dus kans op kaarten voor deze speciale afterparty.

Op deze website kun je jouw Zwarte Lijst insturen.

De Zwarte Lijst is een lijst met typische Radio 6-platen. Dus veel soul, jazz, blues en funk. Deze lijst werd voor het eerst uitgezonden in 2010 en is dit jaar voor de vierde keer te horen op Radio 6.

De Zwarte Lijst kun je horen van vrijdag 15 maart 9.00 tot en met vrijdag 22 maart 19.00 op Radio 6.

Lees ook:Zwarte Lijst wordt afgesloten met afterparty
Lees ook:Sylvana Simons opent stemperiode de Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start
Lees ook:Stemmen voor de tweede editie van ‘De Zwarte Lijst’ op Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>