De Zwarte Lijst op Radio 6

Het is bijna dan zo ver. Morgenochtend begint De Zwarte Lijst op Radio 6 Soul&Jazz. Vanaf morgenochtend 09.00 uur tot en met vrijdag 22 maart 19.00 uur kun je luisteren naar ‘zwarte muziek’. Oftewel de beste soul, jazz, blues en funkplaten.

Elk jaar zendt Radio 6 De Zwarte Lijst uit. Afgelopen weken konden luisteraars hun eigen Zwarte Lijst samen stellen. Ook BN’ers als Sylvana Simons maakte een zwarte lijst en leverde die in bij Radio 6. Tijdens het speciale programma ‘De lijst van..’ werden de afgelopen weken gevraagd naar de Zwarte Lijst van BN’ers. Onder andere Radio Veronica-dj Erik de Zwart was te gast tijdens dit programma.

De week van De Zwarte Lijst wordt afgesloten met een Afterparty in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.

Lees ook:Radio 6 geeft kaarten weg voor Zwarte Lijst afterparty
Lees ook:Stemmen voor de tweede editie van ‘De Zwarte Lijst’ op Radio 6
Lees ook:Sylvana Simons opent stemperiode de Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen voor Zwarte Lijst van start
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>