Sylvana Simons opent stemperiode de Zwarte Lijst op Radio 6

Voor het vierde jaar op rij is hij er weer: de Zwarte Lijst, de lijst met de beste Radio 6-platen. Dat betekent dus veel soul, jazz, blues en funk. Zo meteen tussen 9 en 10 opent Sylvana Simons de stemperiode van de Zwarte Lijst. Dit zal ze doen tijdens de ochtendshow ‘Eerst Jaap’. Ze zal als allereerste haar Zwarte Lijst samenstellen en insturen. Op het moment dat ze dit heeft gedaan kan ook jij gaan stemmen op de Zwarte Lijst.

De Zwarte Lijst wordt uitgezonden vanaf vrijdag 15 maart 9.00 tot en met vrijdag 22 maart 19.00. Deze Zwarte Lijst week sluit af met een afterparty in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.

Vorig jaar werd door dj’s en artiesten een filmpje gemaakt met hun favoriete Radio 6-platen.

Het is dit jaar de vierde keer dat deze lijst wordt uitgezonden. Hieronder kun je de lijsten downloaden van voorgaande jaren.

2010
2011
2012

Zoals ieder jaar bevat de Zwarte Lijst geen vast aantal nummers maar gaat Radio 6 gewoon zoveel mogelijk platen proberen te proppen in de tijd die ze beschikbaar hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Top 2000.

Lees ook:Radio 6 geeft kaarten weg voor Zwarte Lijst afterparty
Lees ook:Radio 6’s Zwarte Lijst ook op tv
Lees ook:Stemmen voor Zwarte Lijst van start
Lees ook:Radio 6 vraagt bekende Nederlanders naar hun Zwarte Lijst
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>