Radio Decibel Ministry of Beats op het strand

Feesten op het strand bij Hoek van Holland hebben na het incident vorig jaar altijd een nare bijsmaak, maar ik denk dat het goed is dat daar gewoon weer evenementen georganiseerd worden. Het eerst volgende feest is ‘Ministry of Beats’, een party van Radio Decibel dat onder dezelfde naam ook een radioprogramma uitzendt. De show van Edwin Diergaarde verruilt op zondag 23 mei 2010 voor één keer de studio voor het strand.

Het feest zal losbarsten in Beachclub Miljonairs dat recent is geopend.

Het is de enige beachclub van Nederland die jaccuzi’ s op het strand heeft staan en is een exclusieve locatie in Hoek van Holland. Met een beetje mooi weer, moet dat een goed feest opleveren gok ik zo.

UPDATE: Strandfeest Radio Decibel gaat door!

Het radioprogramma ‘Ministry of Beats’ is sinds 2003 een begrip onder liefhebbers van dancemuziek. De show was eerst op 3FM te horen en tegenwoordig op Radio Decibel. De presentatie is in handen van Edwin Diergaarde.

De radio-dj heeft voor het feest op het strand zijn favoriete line-up samengesteld. Onder meer de DJ’s Roog, Afrojack, Benny Rodrigues, D-Rashid, Ralvero, Jayson Miro, Joeysuki en Ra-zoon & Del Prado komen draaien. De ceremoniemaster is Zawdi MC. Dat meldt de website Dance.nl.

Alle DJ’s zijn -als opwarmertje voor het feest- vrijdagavond ook in de radioshow ‘Ministry of Beats’ te horen op Radio Decibel.

Lees ook:Strandfeest Radio Decibel gaat door
Lees ook:Ministry of Beats met guestmixes Erick E en Philip Young
Lees ook:Ministry of Beats hele zomer vanaf het strand
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel
Lees ook:Radio Decibel start nieuwe programmering

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio Decibel Ministry of Beats op het strand

  1. Coen

    23 mei is op zondag en niet op zaterdag :-)

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Hmm… dat had ik moeten weten, ik ben de 22e jarig. Moet dus ZONDAG 23 mei zijn! Dank voor je oplettendheid!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>