Radio Jazz aast op oude frequentie van Arrow

Met het intrekken van de uitzendlicentie van Arrow Jazz FM heeft Nederland geen jazz-zender meer in de ether. De procedure rondom de herverdeling van de oude etherfrequentie van Arrow Jazz FM neemt wat tijd in beslag en lange tijd werd gedacht dat er geen interesse in het kavel A8 was. Nu blijkt dat Radio Jazz in de running te zijn voor een plek in de ether.


Op de website van het nieuwe jazz-station dat zich richt op jazzmuziek, staat te lezen dat Radio Jazz zich heeft aangemeld als kandidaat voor deze oude Arrow-frequentie. Radio Jazz heeft zich ten doel gesteld Jazz in al zijn vormen zo puur mogelijk uit te zenden en is in afwachting van de nieuwe verdeelprocedure als gegadigde voor de frequentie 90.7 FM.

Lees ook:Arrow wijzigt naam van Caz!
Lees ook:Radio 6 wil dé jazz-zender van Nederland worden
Lees ook:Overheid legde ook direct beslag op bezittingen Arrow
Lees ook:Zenders Arrow uit de lucht, jingles aangepast
Lees ook:Geen radio op oude Arrow-frequenties

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio Jazz aast op oude frequentie van Arrow

  1. Erwin

    Klinkt als een goed initiatief, in iedergeval klinkt het nu al beter dan Arrow Jazz FM. Ik ben benieuwd wanneer er nu eens uitspraak gaat komen wie de kavels van Arrow mag hebben. Dat zou rond december zijn. Wat mij betreft mag Radio Jazz het hebben, alleen nog wel zorgen voor wat vormgeving want het is nu een soort van jukebox;-).

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    Mooie woorden op een website, maar er komt veel bij kijken om een beetje veel geld op tafel te leggen met bankgaranties. vraag me af of men dit wel kan betalen met bankgaranties.

      /   Reply  / 
  3. Martijn Barkhuis

    Vormgeving wordt deze week toegevoegd en binnenkort komen we ook al met wat programma’s en dj-mixen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>