Opnieuw actie om Glazen Huis naar Amersfoort te halen

Amersfoort is in 2009 niet doorgedrongen tot de laatste steden die meededen in de strijd om het 3FM Glazen Huis naar zich toe te halen. De stad was in de race om gastheer te zijn voor 3FM Serious Request, maar helaas voor Amersfoort en het speciale actieteam komt het Glazen Huis dit jaar in Groningen te staan. De actiegroep laat het er echter niet bij zitten en is nu al bezig om Amersfoort te promoten voor het Glazen Huis van 2010.

Sinds 30 september is de website SRnaaramersfoort.nl weer in de lucht en kan er weer getekend worden.

750 jaar Amersfoort

Het 750-jarig bestaan van de stad Amersfoort moest eigenlijk afgesloten worden met een knallend landelijk feest, dat vond Mathijs van der Hurk, programmamaker bij de regionale jongeren-omroep QFM “Als radiomaker luister je zelf uiteraard ook veel radio. De 3FM Serious Request actie volg ik al een aantal jaar nauwkeurig. Wat zou er mooier zijn dan ‘ons’ feest af te sluiten met het Glazen Huis op de Hof?”, aldus Mathijs van der Hurk eerder. Dat gaat er dit jaar niet meer van komen, maar volgend jaar, in 2010, zal Amersfoort zeker weer een serieuze kans maken volgens de radiomaker.

Samen met QFM-collegae Pelle Kuipers en Ward Kuipers heeft hij een actiesite in het leven geroepen waar zij iedereen op roepen om de petitie te tekenen om het 3FM Glazen Huis in 2010 naar Amersfoort te halen. Via Hyves, de lokale en de landelijke media en een aantal sponsoren proberen de dj’s van QFM de actiesite bekend te maken. Maar ook promoteams in Amersfoort zullen de bezoekers en inwoners van de stad bewust maken van de actie.

Zie ook:
- Bouwput Groningen gedempt voor Glazen Huis

Lees ook:’3FM Serious Request moet naar Amersfoort’
Lees ook:Bouwput Groningen gedempt voor Glazen Huis
Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:Shortlist 3FM Glazen Huis 2009 bekend
Lees ook:30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>