30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis

Water en vruchtensapjes vormen eind december de enige stoffen die de dj’s in het Glazen Huis mogen nuttigen. Waterbedrijf Groningen helpt de drie dj’s van 3FM die het Glazen Huis in zullen gaan alvast met het ophalen van geld voor het goede doel. Het waterbedrijf wil minimaal 30.000 euro ophalen voor 3FM Serious Request door unieke hervulbare flesjes te verkopen op de Grote Markt, daar waar het Glazen Huis dit jaar komt te staan.

Mensen kunnen de flesjes kopen voor 1 euro per stuk en deze vervolgens gratis vullen bij een TENQ-waterkoeler.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen samen met haar medewerkers ludieke acties (zoals een rondleiding bij de watertoren in de stad) aan het voorbereiden om geld in te zamelen. Doel is uiteindelijk minstens 30.000 euro bijeen te zamelen.

De eerste inzamelingsactie voor het Glazen Huis in Groningen is trouwens al geweest; studentenvereniging Vindicat zamelde oude bankstellen in waar een meubelzaak een vergoeding voor het Glazen Huis voor gaf.

Zie ook:

- Eerste duizenden euro’s Glazen Huis al binnen
- Bouwput Groningen gedempt voor Glazen Huis
- Nu alweer actie om Glazen Huis naar Amersfoort te halen

Lees ook:Watertoren Groningen opent deuren voor Glazen Huis
Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:Scholieren in hongerstaking in ‘Plastic Huis’
Lees ook:Plastic Huis levert eerste dag al 3000 euro op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>