Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen

Een vast geluid in de ochtend op 3FM is Giel Beelen, maar bijna even herkenbaar is de stem van Jurgen van den Berg. De vaste nieuwslezer stapt echter over van de NOS naar de NCRV. Donderdag 17 september 2009 is de allerlaatste dag van Jurgen als nieuwslezer op 3FM. Als reden van zijn vertrek zegt de 44-jarige Van den Berg: “Er zou een moment zijn gekomen, en misschien best wel snel, dat ik het zelf niet meer zo trek. Ik sta al heel wat jaren vroeg op, ook al voor 1998 toen ik bij de NOS ben begonnen. Nu is dat nog steeds geen straf omdat ik mee mag werken aan de leukste ochtendshow van Nederland.”


Giel Beelen zal de laatste dag van Jurgen in zijn show niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wat de dj voor de nieuwslezer in petto heeft, is donderdag te horen op 3FM.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat we de zoveelste ‘zoektocht naar de opvolger van…’ krijgen, want het is al bekend dat Fleur Wallenburg de plek van Jurgen van den Berg in de ochtend overneemt.

Zie ook:
- Jurgen van den Berg weg bij de NOS

Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen
Lees ook:Giel Beelen met opvallende radiofragmenten in DRDD
Lees ook:Jurgen van den Berg ook te horen op KX Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen

  1. Wouter

    Bedankt Jurgen ;) !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>