“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”

Als het kon, dan zou Jurgen van den Berg radio-dj Alfred Lagarde weer tot leven willen wekken. "Hij is één van mijn radiohelden van vroeger", zegt de NOS-radiopresentator deze week in het Veronica Magazine. De 43-jarige Van den Berg werkt -op een klein uitstapje naar RTL FM- al tien jaar voor de NOS en is naast nieuwslezer ook presentator bij 'Langs De Lijn' en 'Radio Tour de France'. De keurige Jurgen blijkt overigens een echte womanizer.

Gevraagd naar welke dag uit zijn leven die hij het liefst zou willen vergeten, zegt Van den Berg: "Al die dagen dat er weer een mevrouw het nodig vond om weg te gaan. Of dat ik het zelf wel had gezien. Ik kan niet zo goed tegen huilende meisjes en jonge vrouwen."

Voordeel van een bekende radiostem zijn is wel dat Jurgen van den Berg weinig tot niet herkend wordt op straat. Alleen op vakantie in Thailand werd Jurgen twee keer herkend. "In een restaurant zat iemand die elke dag naar de ochtendshow van Giel luistert."

Het volledige interview met Jurgen van den Berg is te lezen in Veronica Magazine nummer 31.

Zie ook:
- Jurgen van den Berg ook te horen op KX Radio

Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen
Lees ook:Jurgen van den Berg presenteert Radio Tour de France
Lees ook:Quote van de Week – 42 | 2006

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on ““Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”

  1. Pingback: Jurgen van den Berg weg bij de NOS | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>