Negen dagen lang studentenradio in de Enschedese ether

De Kick-In van de Universiteit Twente krijgt dit jaar voor de tweede maal een eigen radiostation. Vanaf 19 augustus 2009 is Kick-In FM negen dagen lang te horen in Enschede op 106.9 FM in de ether en natuurlijk via internet. Gedurende de hele introductieperiode voor aankomende studenten zijn er op de tijdelijke radiozender live verslagen en reportages te horen, komen er gasten langs in de studio op het campus-terrein en draaien de dj’s fijne muziek. Kick-In FM is de opvolger vanĀ IK-Radio dat vorig jaar uitzond.

Het radioproject is een initiatief van twee UT-studenten die ruime ervaring hebben met het maken van radio en het neerzetten van radioprojecten. Ze zetten ook al tweemaal BataRadio neer, een radioproject rondom de Batavierenrace, en werkten deze zomer mee aan Kermis FM in Tilburg. Samen met tien andere studenten verzorgen zij de uitzendingen van Kick-In FM.

De uitzendingen zullen 24 uur per dag te beluisteren zijn via 106.9 FM in de Enschedese ether en via de website www.dekick-in.nl. Daarnaast worden de uitzendingen elke werkdag van 14:00 tot 17:00 uur doorgegeven via de lokale omroep Enschede FM.

De Kick-In is het negendaagse introductieprogramma van de Universiteit Twente waaraan zo’n 1.500 nieuwe studenten aan deelnemen. Naast veel gezellig kennismaken met elkaar, leren zij de campus en de steden Hengelo en Enschede kennen via de vele educatieve, sportieve en culturele activiteiten.

Lees ook:Eigen radiozender voor UT tijdens introductieperiode
Lees ook:Batavierenrace in 2010 opnieuw met eigen radiozender
Lees ook:Grootste estafetteloop live te volgen via ActionRadio.nl
Lees ook:Nog meer studentenradio tijdens introductieweken
Lees ook:FC Twente start eigen radiozender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>