Vincent Bijlo crisismanager bij Llink

Het is òf drie keer zo veel zendtijd òf helemaal geen zendtijd meer voor Llink. De groene omroep moet voor 1 april 2009 150.000 leden hebben om in het publieke bestel te blijven. Daarnaast is Llink in de financiële problemen geraakt: er is een schuld van één miljoen euro. Kortom een crisis in een tijd van crisis. Wat moet je dan? Juist, dan heb je behoefte aan een crisismanager. Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo is helemaal begaan met lot van Llink is daarom aangesteld als crisismanager van de omroep. Bijlo heeft een plan opgesteld om elke dag duizend leden binnen te halen. Llink krijgt daarbij nog meer steun van een aantal artiesten.

Het redden van de groene omroep doet Vincent Bijlo helemaal gratis (denk ook niet dat er nog geld in de kas zit bij Llink). Tegen de Volkskrant zegt hij: “Ik doe dit uit overtuiging. We moeten deze rare crisis aangrijpen om te onderzoeken wat we er met z’n allen allemaal doorheen hebben gejast. En of het niet wat duurzamer moet allemaal, wat groener.”

De blinde cabaretier, die ook presentator is van ‘Holland Doc Radio’ op Radio 1, raakte betrokken bij de problemen van Llink toen hij in een studio sprak met medewerkers van de omroep. Hij wil de medewerkers van Llink motiveren om te vechten voor het voortbestaan van de omroep.

MoveYourAss

Llink krijgt in de zoektocht naar leden steun van een grote groep artiesten. Eerder zagen we al dat 3FM-dj Rudy Mackay (in dienst van Llink) wordt gesteund door de Belgische zanger Milow. Nu hebben de Nederlandse artiesten GEM, Voicst, Marike Jager, HITME TV en Solo hun medewerking toegezegd aan een ledenwerfoptreden. Het concert op 11 maart in Luxor Live in Arnhem is een idee van het Llink-radioprogramma ‘MoveYourAss’. De artiesten werken belangeloos mee en bezoekers mogen alleen naar binnen als ze lid worden van de omroep. Dat betekent optredens van een aantal goede bands voor slechts 5,73 euro.

Zie ook:
- Omroep Llink vraagt uitstel van betaling aan
- Zanger Milow steunt Llink-dj Rudy Mackay

Lees ook:Zanger Milow steunt Llink-dj Rudy Mackay
Lees ook:Llink heeft genoeg leden voor B-status
Lees ook:Omroep Llink vraagt uitstel van betaling aan
Lees ook:Llink houdt afscheidsfeestje
Lees ook:BNN behaalt 300.000 leden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vincent Bijlo crisismanager bij Llink

  1. Dario

    In het land der business-class reizigers is een blinde koning!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Haha :D Ik kon geen goede knipoog bedenken, maar deze is leuk!

      /   Reply  / 
  3. Kees

    Heel passend. Llink staarde zich ook altijd blind op de stroom van subsidies. Je ziet geen hand meer voor ogen. Vincent mag het licht uit doen.

      /   Reply  / 
  4. riki

    nog maar wat spreekwoorden dan:
    Een blind paard kan er geen schade doen. Of Llink wil de waarheid niet onder ogen zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>