Zanger Milow steunt Llink-dj Rudy Mackay

De groenste omroep van Nederland, Llink, besteedt graag aandacht aan milieuthema’s zoals recylcling. Artiesten hergebruiken ook veelvuldig muziek door een bestaand nummer opnieuw uit te brengen. Zo wist de Belgische zanger Milow op sublieme wijze van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent en Justin Timberlake tóch een leuk liedje te maken (YouTube). De Vlaming heeft het nummer nu nog een keer gebruikt, maar dan om 3FM-dj Rudy Mackay te steunen. Mackay maakt radio voor Llink, de omroep die recent in financiële problemen is geraakt. De dj maakte samen met Milow het nummer ‘Red Me’ waarin de toekomst van Mackay wordt geschetst.

Rudy Mackay (foto) is naast radio-dj ook muzikant, hij schrijft liedjes en is gitarist van de band GLADIUS. Op de melodie van ‘Ayo Technology’ zingt hij over zijn persoonlijke toekomst wanneer Llink het niet haalt. De groene omroep heeft voor 1 april 2009 150.000 leden nodig om in het publieke bestel te blijven. Dat ledenaantal is nu gezien de financiële problemen helemaal belangrijk, want wanneer Llink die grens haalt, krijgt het meer geld en ongeveer drie maal zoveel zendtijd op radio en televisie.

Zie ook:
- Omroep Llink vraagt uitstel van betaling aan

Lees ook:Vincent Bijlo crisismanager bij Llink
Lees ook:Rudy Mackay: “Ik wil in dat huis”
Lees ook:3FM-deejay Rudy Mackay neemt Engelse versie Mi Rowsu op
Lees ook:MoveYourAss tijdens zomer op locatie
Lees ook:Llink heeft genoeg leden voor B-status

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zanger Milow steunt Llink-dj Rudy Mackay

  1. Pingback: Vincent Bijlo crisismanager bij Llink | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>