Erik de Zwart over talenten op de radio

Een dj van de oude stempel durf ik hem niet te noemen, wel een dj van het eerste uur. Erik de Zwart is 51 jaar en nog steeds op de Nederlandse radio te horen. Niet alleen als stem van Radio Veronica, maar sinds kort ook weer als dj bij dat station. In het Veronica Magazine laat hij zich uit over het (jongere) talent op de radio.

Erik de Zwart noemt zijn eigen Radio Veronica-collega Erwin Peters een talent. "Buiten de Veronica-keuken vind ik Dennis Ruyer van 538 erg goed", zegt De Zwart in het interview. "Vooral wat hij doet met Dance Department. Echt van deze tijd met z'n podcast van 200.000 stuks per week. Dan ben je wel goed bezig."

Verder is De Zwart wel te spreken over de middagshow van 3FM: "Sander Lantinga vind ik ook aardig. De Coen en Sander show op 3FM is een leuk programma."

Robert Jensen

Zoals oud-radiomaker en televisiepresentator Robert Jensen over bijna iedereen een mening heeft, zo heeft ook iedereen een mening over Jensen. Zanger Gordon liep afgelopen vrijdag nog helemaal leeg over zijn ex-collega bij Noordzee FM en ook Erik de Zwart heeft wat te zeggen over Jensen.

Op de vraag welke radio-dj's het zwijgen opgelegd mogen worden, antwoordt De Zwart: "Robert Jensen. Die man zal z'n hele leven een veelbelovend talent blijven. Wat een negatieve radio maakt hij. Heel irritant. Ik heb 'm trouwens zelf nog bij Noordzee aangenomen. Nee geintje, dat was John de Mol."

Het volledige interview met Erik de Zwart staat te lezen in Veronica Magazine Nummer 40 (2008).

Zie ook over De Zwart:
- Erik de Zwart terug als dj op de radio
- Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
- Erik de Zwart ziet geld in plaatjes

Lees ook:Rob Stenders niet bij Robert Jensen op de bank
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart in jury RTL-show ‘My Name Is…’
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>