Erik de Zwart in jury RTL-show ‘My Name Is…’

Zo opmerkelijk als de komst van Robert Jensen bij Radio Veronica en de plek van Marc-Marie Huijbregts in de jury van Popstars, zo opmerkelijk vind ik de aanstelling van Erik de Zwart in de jury van ‘My Name Is…’. Ik had radiomaker, ondernemer en investeerder op veel plekken verwacht, maar niet direct in de tv-jury van een talentenprogramma. Afijn, het gaat wel gebeuren. Vanaf eind augustus jureert De Zwart in het nieuwe RTL-programma.

In ‘My Name Is…’, het vervolg op ‘My Name Is Michael’, kruipen kinderen en volwassenen in de huid van hun favoriete artiest. Uiteindelijk winnen één volwassen en één jonge kandidaat een hoofdrol in een theater- productie van Albert Verlinde.

Verlinde zit zelf ook in de jury en neemt daar plaats naast Erik de Zwart en voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts.

Radio Veronica-dj Erik de Zwart heeft zin in zijn juryklus voor het RTL 4-programma: “Iedereen heeft wel een idool en wat is er nu mooier dan hem of haar ook echt een keer zijn? Als je daarmee kan laten zien en horen dat je zelf eigenlijk ook een artiest bent, is de weg naar succes voor jou open.”

‘My Name Is…’ is vanaf zaterdag 28 augustus 2010 te zien op RTL 4.

Lees ook:Veronica-dj Erik de Zwart in jury My Name Is…
Lees ook:Erik de Zwart wordt invaller voor Albert Verlinde
Lees ook:Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000
Lees ook:Erik de Zwart terug als dj op de radio
Lees ook:Erik de Zwart zag droom in vervulling gaan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Erik de Zwart in jury RTL-show ‘My Name Is…’

 1. Arie

  Is niet zo opmerkelijk, hoor. Erik de Zwart zat namelijk al eens eerder in de jury van een RTL4-talentenjacht: Your Big Break, in 2000. Daar brak o.a. Jody Bernal toen door!

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Oh… nooit geweten! Misschien komt dat wel doordat ik alles rondom Jody Bernal systematisch negeer ;-)

     /   Reply  / 
 2. De Leeuw Linda

  Als dit inderdaad zijn tweede keer in eeb pannel is van een talentenjacht zou ik toch denken dat hij het al geleerd zou hebben! De finale van My name is…was één grote farce! Iemand met een stem zoals het meisje ANOUK naar huis sturen zonder.. tijdens de stemming.. ook maar één blik of compliment te gunnen was schaamteloos! Het was net of alle juryleden hun ziel hadden verkocht aan…en voor het geld kozen..en dat met kinderen!? Lees alle forums en commentaren maar is na…een grote vergissing. Een beetje eerlijkheid was op zijn plaats geweest. Dit geldt zeker ook voor Ronny Mosuse…de stemkenner?!
  mvg

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>