Q-music Live Tickets voor Adele in Dublin

dailymail.co.uk)Het geweld van Het Geluid gaat nog gewoon door op Q-music. Ook al is het eerste geluid al geraden, de actie loopt door met een nieuw geluid. De alsmaar stijgende prijzenpot weerhoudt Q-music er niet van om nog meer acties te organiseren. Zo kunnen luisteraars nu kaarten winnen voor een optreden van Adele. De Britse zangeres brak door met haar nummer 'Chasing Pavements' en ze wordt door alle recesenten de hemel in geprezen.

Begin maart kwam haar debuutalbum '19' uit en ook daarover is alleen maar lof te lezen. Op 16 mei 2008 treedt Adele op in Dublin en Q-music geeft daarvoor kaarten weg. Voor de winnaar ligt een arrangement klaar voor twee personen inclusief vliegtickets, hotelovernachting en natuurlijk toegang tot het concert.

Kaarten voor het concert zijn te winnen via de site van Q-music. Om mee te doen moet je even deze slagzin op een originele manier afmaken.

Voor de duidelijkheid heb ik maar even een foto van Adele bij dit bericht geplaatst en ook vermeld met welk nummer ze doorbrak. Dit jaar zijn er namelijk al zo veel nieuwe vrouwelijke artiesten doorgebroken… Denk maar eens aan Colbie Caillat, Duffy, Amy MacDonald, Leona Lewis en dan ook nog eens Adele. Ik kan ze niet altijd even goed uit elkaar houden. De 'female vocalists', het lijkt wel een hype. Zelfs Slam!FM draait de muziek van Duffy.

Meer over Q-music:
- Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
- Het Geluid maandagmiddag van start gegaan
- De Wild en Staverman doen fout op Koninginnedag

Lees ook:Concert Adele vanavond op 3FM
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan
Lees ook:3FM eerste met Madonna-tickets
Lees ook:Mika in het Westerpark, 3FM geeft kaarten weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>