Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan

Bryan Adams' nieuwe cd heet 11 (eleven)Weerman Piet Paulusma voorspelt elk jaar al in augustus een Elfstedentocht voor de komende winter. Telkens gokt hij fout en dit jaar komt die schaatstocht er zeker niet meer, maar een variant daarop komt er wel. Artiest Bryan Adams brengt namelijk zijn elfde studioalbum uit en die heet heel toepasselijk '11' (eleven). In het kader van die release doet Adams 11 Europese steden aan om in totaal 11 optredens te geven.

Radiozender Q-music organiseert het concert in Nederland en maakt er een speciaal optreden van, mede doordat er geen kaarten voor te koop zijn. Het concert van Bryan Adams vindt plaats op donderdag 13 maart 2008 vanuit de Renaissance Koepelkerk in Amsterdam. Adams speelt daar helemaal alleen, zichzelf begeleidend op gitaar, zijn nieuwe nummers en zijn grootste hits.

Kaarten voor deze Q-music Showcase zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen bij het radiostation. De actie bij Q om kaarten te winnen begint vanaf maandag 3 maart. Het nieuwe album van Adams komt niet op de 11e, maar op de 14e van maart uit.

Zie ook over Q-music:
- Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
- Gijs Staverman met Di-rect en Sugababes de sneeuw in

Lees ook:Q-music strooit met tickets voor concert Bryan Adams
Lees ook:Stemmen voor 3FM Classic Request
Lees ook:Di-rect bij derde editie 538PUUR
Lees ook:Q-music haalt Mika naar nieuwe studio
Lees ook:‘Geheim’ concert Coldplay aanstaande donderdag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan

  1. MBC

    Q heeft nu natuurlijk het voordeel om in 2 landen te beluisteren te zijn. Deze actie loopt zowel in Nederland als in Belgiƫ en je kan natuurlijk makkelijker grote artiesten strikken als die weten dat ze zo meteen promotie voeren in 2 landen tegelijk.

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @MBC: Het zal inderdaad heel wat aan organistie(kosten) schelen als Q het voor twee landen regelt. Voor Bryan Adams maakt het op zich weinig verschil, hij was toch al van plan om zijn Europese tour door 11 landen te doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>