Taart voor MiddenInDeNachtRick

Rick van VelthuysenIn de nacht van 4 op 5 april 2005 startte Rick van Velthuysen met het MiddenInDeNachtRick op Radio 538. De derde verjaardag van het nachtprogramma werd afgelopen nacht gevierd en daar hoorde natuurlijk ook taart bij. De slagroomtaart (zie hier de foto) werd zogenaamd aangeboden door de Taliban. Het feestje in de studio was zonder Erik-Jan Rosendahl die vorig jaar aan de kant werd gezet (en dat als sidekick).

MIDNR is elke week van dinsdag tot en met vrijdag te horen tussen 0:00 en 3:00 uur 's nachts. Rick van Velthuysen wordt tegenwoordig bijgestaan door producer Koert Walraven en sidekicks Joey Hereman en Rianne van Eldik. Tot 27 juni 2007 was ook sidekick Erik-Jan Rosendahl te horen in de show. Hij was was verantwoordelijk voor de vele jingles en liedjes in het radioprogramma. Tegenwoordig verzorgt de van Caz! afkomstige Joey Hereman de vormgeving voor MIDNR. De 18-jarige Rianne zorgt voor de zaken die tijdens de uitzending gebeuren, zoals bijvoorbeeld de live telefoongesprekken.

In het programma heeft muziek een ondergeschikte rol en draait het vooral om telefonische gesprekken met luisteraars. Kenmerkend is de vaak grove behandeling van bellers en seksgetinte opmerkingen.

Voorheen was Rick van Velthuysen ook in het weekend (overdag) te horen op Radio 538 met het programma 'WeekendRick'. Dat programma is echter gestopt op 28 oktober 2007. MIDNR is vorig jaar overigens nog genomineerd geweest voor de Gouden RadioRing. Uiteindelijk verloor het nachtprogramma de prijs op 50 (!) stemmen van het Radio 2-programma 'Theater van het Sentiment'.

Zie ook:
- WeekendRick verdwijnt tóch van Radio 538
- Rick van Velthuysen wil blijven rammen in het weekend
- Joey Hereman de nacht in

Lees ook:Joey Hereman de nacht in
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Al één jaar geen MiddenInDeNachtRick meer (filmpje)
Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>