Veronica’s Album Top 1000 staat online

Het zit er weer op, de 'Album Top 1000' van Radio Veronica. De afgelopen dagen was op de zender muziek te horen van de 1.000 beste albums allertijden volgens de luisteraars. Vrijdagmiddag presenteerde Rob van Someren de finale van de albumlijst. In de laatste uren werden ook de drie hoogst genoteerde albums bekend gemaakt, de rest van de lijst was al bekend. Van de top drie albums werden meerdere nummers gedraaid.

Om de spanning er nog enigszins in te houden, maakte Veronica de drie hoogst genoteerde albums pas op het laatste moment bekend. Op de derde plaats eindigde het album 'Brothers In Arms' van de Dire Straits. Een plek hoger eindigde 'Thriller' van Michael Jackson, dat album is met bijna 104 miljoen verkochte exemplaren al meer dan vijfentwintig jaar het best verkochte album allertijden. In de lijst van de beste albums eindigde U2's 'The Joshua Tree' op de eerste plaats. Het album van U2 stond ook in de vorige editie van de 'Album Top 1000' op nummer één.

De volledige lijst is na te lezen op de website van Radio Veronica of te downloaden als pdf.

Zie ook:
- Tatoeage-koning brengt eerste stem uit op Album Top 1000

Lees ook:Album Top 750 van start op Radio Veronica
Lees ook:Meat Loaf als co-host finale Veronica’s Album Top 750
Lees ook:The Joshua Tree van U2 ‘beste album aller tijden’
Lees ook:Album Top 1000 Allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Stemmen voor Album Top 750 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>