KXradio weer een stap verder in haar expansie

Het verlanglijstje van KXradio wordt steeds kleiner. De zender "for the love of music" begon als internetstation maar dat is het allang niet meer. De zender van Rob Stenders is naast internet ook de digitale kabel te beluisteren in steeds meer gebieden. Morgen (donderdag 21 februari) komt daar nog een aantal belangrijke gebieden bij.

Dan zullen namelijk ook Delta Kabel (kanaal 920) als CAIW (kanaal 848) KXradio toevoegen aan het standaard digitale radiopakket. CAIW is kabelexploitant in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld) en Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn). DELTA Kabelcomfort B.V. is de kabelexploitant van provincie Zeeland. In deze gehele provincie is zij de aanbieder van onder meer digitale radio en televisie, waar vanaf morgen ook KXradio te beluisteren is.

"Dankzij CAIW en Delta Kabel wordt ons KXradio-verlanglijstje steeds kleiner", vertelt Rob Stenders, een van de oprichters van KXradio. "De wens om doorgifte te realiseren via deze kabelexploitanten was er natuurlijk, en het is dan altijd een verschikkelijk gaaf gevoel als je het dan ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt."

Laten we even een toekomstbeeld schetsen waarin KXradio landelijke dekking heeft op de kabel en radio luisteren via internet (ook mobiel en in de auto) neemt een nog grote toevlucht. Wat zal Rob Stenders dan gaan doen, zal hij bij 3FM blijven of zal hij tegen die tijd voor zijn eigen station kiezen?

Zie ook:
- Lijstenparade KXradio: de luisteraar mag het zeggen
- Derde KXradio Samenzwering groot succes [Foto's]

Lees ook:KX Radio start doorgifte via digitale kabel
Lees ook:Caro Emerald te gast bij KXradio
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:KX Radio uiterlijk 1 november op de kabel
Lees ook:Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen

1 Reacties // Reageer

One thought on “KXradio weer een stap verder in haar expansie

  1. Kokstra

    Ik denk dat hij wel blijft bij 3FM, dat brengt toch het brood op de plank. Want ook al gaat het goed met KX, het zal toch nooit de luistercijfers of het geld hebben, wat 3FM en de VARA wel hebben. Ik las ergens anders trouwens dat ze weer bezig zijn met @Home e.d. om het ook hier weer terug op de kabel te krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>