AvontUur met Erwin Peters in de Andes

AvontUur in de Andes live bij Radio VeronicaOp expeditie naar een plek waar in 1972 een vliegtuig neerstortte en slechts 16 personen de ramp overleefde, door stukjes mensen-vlees op te eten… In oktober werd deze bizarre tocht al aangekondigd en morgen gaat ie ook echt van start. Radio Veronica-dj Erwin Peters gaat samen met één luisteraar op 'AvontUur in de Andes'. Iedere werkdag brengt Peters, samen met een overlevende, live verslag uit van de expeditie.

Van 4 tot en met 8 februari 2008 brengt Erwin Peters dagelijks live verslag uit van zijn barre tocht door het Argentijnse hooggebergte; de Andes, naar de plek van de vliegtuigramp in 1972. Samen met onder anderen luisteraar Peter uit Zwolle en overlevende Eduardo Strauch gaat Erwin Peters van de Argentijnse plaats Mendoza naar de plek hoog in de Andes waar een vliegtuig in 1972 neerstortte.

Erwin Peters over de expeditie: "Het is een eer om die indrukwekkende plek te gaan bezoeken met overlevende Eduardo Strauch en luisteraar Peter die al sinds zijn tiende gefascineerd is door deze crash." Zelf ben ik ook wel gefascineerd door vliegtuigrampen, maar om nu zo'n plek te gaan bezoeken… In dit geval is het mooi om te zien in wat voor bizarre omstandigheden door slachtoffers hebben moeten proberen te overleven. Zie voor meer informatie over de ramp ook Wikipedia en het bericht hieronder.

Zie ook:
- Veronica-DJ Erwin Peters op avontuur in Andes gebergte

Lees ook:Veronica-DJ Erwin Peters op avontuur in Andes gebergte
Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:DJ Erwin Peters geopereerd aan poliep
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Erwin Peters elke werkdag in Radio Veronica-avond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>