Veronica-DJ Erwin Peters op avontuur in Andes gebergte

Op vrijdag 13 oktober 1972 stortte in het besneeuwde Andes gebergte in Argentinië een vliegtuig neer. Slechts zestien mensen wisten de ramp te overleven en zij wisten 72 dagen te overleven door hun dode medepassagiers op te eten, totdat uiteindelijk twee overlevenden de bewoonde wereld wisten te bereiken en een reddingsoperatie op gang wisten te brengen.

Het klinkt niet direct als de leukste vakantiebestemming om die plek te bezoeken. Maar Radio Veronica-DJ Erwin Peters gaat er heen en één luisteraar mag mee.

Het is ook niet echt een vakantie, het is een heuse expeditie. In februari 2008 gaat Erwin Peters die Andes-expeditie maken samen met National Geographic Channel. De tv-zender start binnenkort de serie Trapped! en daarin wordt ook aandacht besteed aan de vliegtuigramp uit 1972.

In de week van 5 tot en met 9 november staat het Radio Veronica-programma Erwins AvontUren helemaal in het teken van de Andes-expeditie. Tot vrijdag de 9e kunnen luisteraars zich opgeven om mee te gaan op deze b(iz)arre tocht. Ik krijg er nu al kippenvel van, brrr.

Zie voor meer Radio Veronica ook:
- RobRob van Someren als navigatie
- Fantasy op nummer 1 in de Soulshow Top 100
- Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie

Lees ook:AvontUur met Erwin Peters in de Andes
Lees ook:Win kaarten voor gehaktbrood bij Veronica
Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:Dit is de nieuwe programmering van Veronica
Lees ook:Erwin Peters elke werkdag in Radio Veronica-avond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica-DJ Erwin Peters op avontuur in Andes gebergte

  1. Ridder anton

    Hun dode medepassagiers opeten? Het wordt altijd zo overdreven. Enkele (niet allemaal volgens mij) aten, na lang wikken en wegen, en op het laatste moment pas een PAAR REEPJES vlees die ze van de billen van de doden afsneden. Het wordt altijd verteld alsof ze hun dode medepassagiers gebbq’ed hebben of zo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>