Met 100%NL in het voorprogramma van Jeroen van der Boom

100%NLZondag 27 januari staan de band R.O.O.O.M. en zanger Jeroen van der Boom in Club Panama in Amsterdam. Dat optreden staat al vast, alleen zijn er nog geen artiesten voor het voorprogramma geregeld. Dat is geen gebrek van de organisatie, nee radiozender 100%NL mag drie acts uitzoeken die in het voorprogramma komen te staan. Luisteraars die een beetje kunnen zingen of in een bandje spelen maken kans daar te staan.

Je moet als zanger(es) of zanggroep wel gebruik maken van muziekbanden, want er is geen plaats voor een complete live-band op het podium. Maar toch, het is een mooie gelegenheid om eens te laten zien wat je kunt.

Geïnteresseerde zangers/zangeressen kunnen een demo uploaden en vanaf maandag 21 januari kunnen 100%NL-luisteraars stemmen op de demo's. De drie acts met de meeste stemmen krijgen vrijdag 25 januari van ADHDave te horen dat ze die zondag de openingsact mogen verzorgen.

Lees ook:Guus Meeuwis zoekt coverband via Radio 538
Lees ook:Guus Meeuwis en Edwin Evers zoeken beste voorprogramma ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Guus Meeuwis zoekt band voor in voorprogramma
Lees ook:538 vraagt om demo’s coverbands
Lees ook:Kinkobra wint vierde finale 538 Demo Duel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>